Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика

"Берегову лінію річки Дністер потрібно негайно укріпити", - Юрій Доскіч

Кандидат по 125 одномандатному виборчому округу Юрій Доскіч, перебуваючи на зустрічі із громадою міста Самбір, зустрівся із працівниками Самбірського управління водного господарства.

«Ми говорили про екологічні проблеми краю, - зазначив Ю. Доскіч. – Зокрема, йшлося про необхідність негайного укріплення берегової лінії річки Дністер, та інших річок регіону, зорема Стрий та Опір. Адже щороку вода підмиває усе більшу частину суші, а через тотальні вирубки лісів, водяні потоки з гір стають реальною загрозою паводків на річках. Власне укріплення берегових ліній убезпечить населення від критичних наслідків», - зазначив він.

Також, кандидат у депутати Ю.Доскіч поспілкувався із працівниками ПрАТ «Самбірський ДЕМЗ». Говорили про комунальні платежі та податки.

«Основна проблема на сьогодні – авансові платежі за енергоносії, в той час, коли продукція перебуває тільки на етапі виробництва! Відповідно, гроші за її продаж іще не надійшли», - сказав кандидат у депутати.

За словами Юрія Доскіча, виходом із ситуації для ПрАТ «Самбірський ДЕМЗ» та інших підприємств регіону може стати створення вільної економічної зони та зменшення податкового навантаження на наступні 3-5 років. «Для збереження достатньої кількості робочих місць у регіоні, нам, безумновно, потрібна державна програма підтримки промисловості регіону», - підсумував Доскіч.

Нагадаємо, днями Доскіч Юрій підписав угоду із Tech StartUp School про навчання молоді з гірської місцевості. Суть проекту полягає у тому, аби молоді та талановиті люди з Турківського, Старосамбірського та Сколівського районів і м.Самбір отримували підтримку у створені та реалізації бізнес-проектів від Tech StartUp School при Львівській політехніці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ