Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Турківська ДЮСШ «Юність» стала переможцем конкурсу Фонду Кличка

Нещодавно стало відомо, що Турківська ДЮСШ «Юність» визнана переможцем конкурсу «Посилка успіху», заснованого Фондом Кличка. Повідомила turka-ua.net.

Проект «Посилка успіху» розроблений для розвитку та підтримки спорту в Україні, в рамках якого загальноосвітні школи та ДЮСШ отримують подарунки зі спортивним інвентарем.

За умовами конкурсу претенденти подали на розгляд експертної ради анкети та 3-хвилинні відеоролики, на яких показано тренувальний процес. Матеріал був поширений в соцмережах, де отримав схвальні відгуки. Тренер Василь Гуй разом з своїми вихованцями творчо підготували відеоролик та разом з анкетою подали його на конкурс.

І успіх не забарився. Серед поданих на конкурс 800 заявок експертна рада відібрала 40 відеороликів та оголосила їх переможцями. В списку переможців виявилася й робота вихованців Турківської ДЮСШ «Юність» та їхнього тренера Василя Гуя.

Цими днями кур’єрська пошта доставила в місто Турку «Посилку успіху». Зокрема Фонд Кличка» надіслав переможцям об'ємний пакунок зі спортивним інвентарем: м'ячі волейбольні – 4 шт.; м'ячі футбольні – 4 шт.; м'ячі баскетбольні – 4 шт.; м'ячі гумові – 2 шт.; скакалки – 4 шт.; каремати – 3 шт.; сітки для настільного тенісу, тенісні ракетки, тенісні м'ячі ; конуси для розмітки тренувальної зони; манішки з логотипом Фонду Кличка; фарба Alpina від Caparol для підлоги – 40 л.

Відтак до вихованців ДЮСШ «Юність» та їхнього тренера Василя Гуя з привітаннями завітали гості. На організованій презентації були присутні голова Турківської районної адміністрації Олександр Лабецький, завідувач сектору спорту Василь Поточний; начальник відділу освіти Наталя Гошовська, заступник директора ДЮСШ «Юність» Ганна Мамчук, а громадські організації представляв Олег Кулаєв. Гості привітали юних спортсменів з заслуженою нагородою, побажали їм нових досягнень та високих спортивних результатів.

Вітаємо й тренера Василя Гуя та його вихованців. Бажаємо наснаги в подоланні нових спортивних вершин юними спортсменами Турківської ДЮСШ «Юність».

За матеріалами http://turka-ua.net/news/2016-07-02-3192

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ