Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Туроператори із Канади вперше відвідали Львівщину

1/2
Сьогодні, 26 вересня, в межах промоційного туру Україною, представники туристичного бізнесу Канади вперше прибули на Львівщину. В межах візиту канадські туроператори зустрілись із першим заступником голови Львівської ОДА Ростиславом Замлинським. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

«Мені дуже приємно, що ми маємо таку хорошу співпрацю з Канадою в різних галузях. Зокрема на території області успішно діє канадський проект пов'язаний із розвитком молочного бізнесу. Також це співпраця із Джеймсом Темертеєм у напрямку обладнання для дитячих лікарень та чимало ініціатив пов’язаних з економічною співпрацею. Сьогодні ми говоримо про промоцію і донесення інформації, що насправді відбувається в Україні і на Львівщині зокрема. Донести її до мешканців Канади і усіх тих, хто хоче отримати об’єктивну інформацію про можливості, те, що відбувається, адже агресор також веде проти нас інформаційну війну», - зазначив Ростислав Замлинський.

Також Ростислав Замлинський запросив туроператорів із Канади відвідати Міжнародний економічний форум, в межах якого відбудеться секція «Туризм»: «Lviv Region Tourism Marketplace».

Із туристичним потенціалом туроператорів ознайомила начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака.

«Туристична Львівщина – це культурна, історична спадщина, традиції. У нас багата сакральна спадщина – 4 дерев’яні церкви внесені до Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. На Львівщині є 10 замків, починаючи з 14 століття, які збереглися до сьогодні», - розповіла Наталія Табака.   

Зазначимо, що промоційний тур представників туристичного бізнесу Канади Україною триватиме до 2 жовтня за маршрутом: м. Київ – м. Львів – с. Стрілки (Перемишлянський р-н) – с. П’ятничани  (Жидачівський    р-н) – м. Івано-Франківськ – м. Яремче – смт. Верховина – м. Чернівці – м. Хотин – м. Кам’янець-Подільський – м. Київ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ