Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Туристичне підземелля під львівською ратушею дооблаштують за 1,130 млн грн

У період карантинних заходів ЛКП «Центр розвитку туризму м. Львова» організувало закупівлю додаткових робіт з «реставрації та пристосування підземель Львова для потреб підземного туристичного маршруту”.

Йдеться про підвальні приміщення ратуші на пл. Ринок, 1. Очікувана вартість закупівлі складала 1 599 052,00 грн.

У результаті застосування переговорної процедури закупівлі переможцем тендеру було визначено ТОВ «Неодім Захід» - з пропозицією 1,130 млн грн.

07 квітня 2020 року між ЛКП «Центр розвитку туризму м. Львова», в особі директора Кулика Віталія Володимировича, та ТОВ «Неодім Захід», в особі генерального директора Паславської Любові Валеріївни було укладено договір підряду, згідно якого підрядник зобов’язується виконати робити, визначені затвердженою проектно-кошторисною документацією: «Реставрація та пристосування підземель Львова для потреб підземного туристичного маршруту” (підвальні приміщення ратуші на пл. Ринок, 1 у м. Львові). 1 пусковий комплекс (1 етап) 1 черги (Додаткові роботи)».

Зазначимо, що раніше - 4 вересня 2018 року – між ЛКП “Центр розвитку туризму м. Львова” та ТОВ «Неодім Захід» було укладено договір стосовно реставрації підземель ратуші на 5 млн 439 тис. грн. Показовим, зокрема, є те, що ТОВ «Неодім Захід» – було єдиним учасником відповідного тендеру.

24 грудня 2019 року між ЛКП “Центр розвитку туризму м. Львова” та ТОВ «Неодім Захід» було укладено додатковий договір до договору від 04.09.2018 року, згідно якого терміни виконання робіт з реставлації підземель ратуші були продовжені до 29.02.2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ