Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тягнибок відповів журналістам

Шановні пані та панове журналісти, які підписали відкритого листа стосовно непорозуміння, що сталося в кулуарах парламенту 20 листопада 2013 року!

Написав у своєму блозі на «Українській правді» лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

«Ми шануємо журналістів, які разом із нами ведуть боротьбу за збереження громадянських та конституційних прав, прикладом чого, зокрема, стала спільна боротьба проти неперсонального голосування у Верховній Раді України. Без сумніву, журналісти мають право ставити політикам будь-які запитання і ми завжди з повагою ставимося до журналістської професії.

Щодо суті подій. Відповідаючи на запитання журналістки телеканалу "Інтер" Анни Панової щодо обставин інформаційного цькування, розпочатого горезвісними медіа-кілерами Шарієм, Чаленком та Шеляженком, які обслуговують чинний режим, народний депутат України Ірина Фаріон дослівно сказала: "...сміялася їм в очі: орлиці не сповідаються перед гієнами". Себто, очевидно, що фраза не адресувалася журналістці, а характеризувала тих, хто, маскуючись під журналістів, організовує кампанії цькування опозиціонерів.

Сьогодні, 21 листопада 2013 року, ще о 8-й годині ранку, в етері радіостанції "Львівська хвиля", Ірина Фаріон чітко пояснила, кому адресувала свої слова: "Боже борони, що журналісти сприйняли ці слова на свою адресу. Мої слова адресовані винятково ось тим, хто зробив цю бурю в склянці води і брудний скандал, а журналістам я можу лише поспівчувати, що вони опинилися у тій багнюці разом зі мною...". У жодному разі народний депутат не мала наміру образити ані конкретну журналістку, ані журналістську спільноту в цілому. Тому просимо не сприймати це на свою адресу», - написав Тягнибок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ