Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тяговий рухомий склад Львівської залізниці поповнився відремонтованим локомотивом ЧС2

Як повідомили у прес-центрі Львівської залізниці, у середу 26 вересня у локомотивному депо Львів-Захід регіональної філії «Львівська залізниця» завершено ремонт електровоза ЧС2-823, який тривалий час знаходився в неробочому парку.

У ході робіт фахівці додатково облаштували кабіну машиніста, врахувавши зауваження локомотивних бригад депо, які брали безпосередню участь у ремонті. Після обкатки та комісійного огляду відновлений локомотив уже працює в пасажирському русі, це дозволило залізниці вивільнити 1 одиницю тягового рухомого складу для обслуговування вантажних перевезень.

Незважаючи на те, що локомотивам чехословацького виробництва ЧС2 уже понад 50 років, ці машини добре зарекомендували себе у пасажирському русі. До кінця цього року ремонтники депо Львів-Захід за участі працівників локомотивних бригад планують повернути у робочий парк ще три локомотиви. Ця робота відбуватиметься паралельно з виконанням основної програми ремонту тягового рухомого складу на залізниці. Варто зауважити, що комплексом заходів передбачено не лише відновлення належного технічного стану, а й естетичного вигляду рухомого складу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ