Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Тимошенко, Савченко, Онищенко, Ляшко — фантастична четвірка і план «Шатун»

Наші політики не можуть просто так взяти і почати працювати. Вони, як агрономи, – працюють у полі. Поле для наших слуг народу – це будь-яке місце, де є камери і журналісти. Але в цій статті піде мова не про людей, залежних від публічності, а про людей, які, користуючись своєю публічністю, розхитують ситуацію в країні.

Отже, до вашої уваги «Суб’єктивний хіт-парад українських Шатунів»

Шатун номер 1 – Юлія Тимошенко

На відміну від своїх колег по хіт-параду, жінка почала розхитувати ситуацію ще у 2004 році. Скандал із газовими контрактами, сварка з Ющенком і т.д. Але потім вона поїхала на кілька років у Качанівський «санаторій»,  і все ніби стало на свої місця. Та не пройшло і 3 років з моменту, як тигрюля на свободі, а вона знову почала робити все, щоб повернутися у санаторій. Спочатку заявила, що львів’яни хочуть повернути Януковича.

Тоді я подумав, що це вже вік дається взнаки. Юлія Володимирівна забула прийняти ліки, у неї розігралася фантазія, а її язик нам про ці фантазії розповів. Але виявилося, що все ж таки справа не у віці, оскільки, та що працює, цілеспрямовано пішла  по загальноукраїнських телеканалах і продовжила обливати нашого шоколадного короля чимось схожим за кольором на шоколад, але із запахом каналізації.

Не те, щоб я дуже любив Петра Олексійовича, але питання в іншому. Невже не можна свою критику, зауваження, неприязнь і звинувачення залишити у книзі скарг та пропозицій, яка лежить в кутку споживача в Адміністрації президента? Прийди і скажи: «Петя, ти шось не то робиш!».

Шатун номер 2 – Олег Ляшко

Депутат, який час від часу їсть землю  на роботі і приводить під Парламент корів, вже понад рік говорить про імпічмент Петра Порошенка.

Також чоловік вимагає позбавити вищезгадану Юлію Володимирівну громадянства. Та й загалом, не буває і дня, щоб Ляшко щось не вчудив. Кажуть,  сміх продовжує життя. Завдяки Олегу Валерійовичу ціла Україна, і я в тому числі, буде жити довго і щасливо. Трохи більше як два тижні тому депутат спочатку не дав виступити своєму колезі Юрію Шухевичу, а потім заявив, що Шухевич хотів із трибуни ради публічно оголосити імпічмент президентові. За що його мали вбити,  і повісити це вбивство на Порошенка. А придумала цей план, звичайно ж ,  улюблениця радикала – пані Тимошенко

Олег Ляшко показав пресі проект постанови про імпічмент президента, який і мав зачитати пан Шухевич. Але все, що вам потрібно знати про такого роду заяви лідера радикалів, – це те, що пан Шухевич…. незрячий. Тут би дуже пасувала музика із дитячого серіалу «Ералаш»: Пара-Пара-пам.

Шатун номер 3 – Надія Савченко

Ця жінка почала свою політичну кар’єру зі слів: «Не дайте мені скурвитись…». Українці всіма силами стримували Надю, але таки не втримали. Шатун Надії Савченко почався, коли вона заявила,  що треба їхати на Донбас і вести переговори з терористами, а також попросити у них вибачення. До вашої уваги «Казка про гадюку». Автор - Надя

Після цього ефіру вона все ж таки поїхала до Захарченка в гості. Як авторка казки про гадюку вибачалася, на жаль, історія замовчує. Згодом депутатка з’їздила у Москву. Потім вона активно виступала із критикою Порошенка на різноманітних інформаційних платформах. А днями мозок льотчиці потрапив у туман, а потім у зону турбулентності.

Таке враження в мене склалося після перегляду її виступу в «Шустера», де Савченко заявила, що стає самостійним політиком. Я обрав для Вас найцікавіші цитати, але можете переглянути і цілий виступ української версії солдата Джейн.

 "Я не буду входити в партію. Я стаю незалежним політиком. Я відкриваю свій фонд". Не зрозуміло,  для чого їй фонд, але то таке. І після цієї заяви Надя чітко дотримується своєї головної ідеї: "Я буду вести "Рух" як партію, яка забута, і яку не зрозуміли. Цю партію потім я візьму і заведу в Раду".  А потім вона сказала ще й отаке: Народний Рух України" – це партія. Але, крім партії, це ще й громадська організація. Ось я – за цю громадську організацію"; Давайте перевіримо,  чи я правильно зрозумів. Надія Савченко заявила, що вона стає самостійним політиком і не буде входити до жодної партії, але буде входити до партії Народний Рух, яку вона б хотіла повести у Верховну Раду, але не може, бо вона за громадську організацію Народний Рух!? До слова, Народний Рух ще не знає, що Надія Савченко його кудись поведе.

Шатун номер 4 – Олександр Онищенко

Порівняно із цим дядьком всі вищезгадані політики – «шатунішки». Представляю вам переможця нашого хіт-параду – Джеймса Бонда українського політикуму – Олександа Онищенка. Свого часу депутат був у дуже тісних стосунках із нашим гарантом. Разом рейдерством займались, голоси у Верховній Раді скуповували, банки знищували і т.д.  Увесь цей потік свідомості Онищенко вилив москалям, а саме – телеканалу «Россия 1». Також у своєму інтерв’ю він сказав, що це Порошенко не хоче закінчувати війну на сході, бо йому це невигідно. Зрештою весь компромат на президента, за словами депутата, в прямому розумінні у нього на руках.

1 грудня Онищенко заявив, що передав компромат на президента Петра Порошенка у США. Протягом року Онищенко записував свої розмови з гарантом на ручний годинник із диктофоном. В Адміністрації президента, своєю чергою, заявили, що на Олександра Онищенка чекають в Україні правоохоронці, яким він зможе розповісти всю наявну інформацію. Бачите, в Петра Олексійовича теж все добре із почуттям гумору.

А насправді так званих «шатунів» у  нашій країні значно більше. Приблизно 450. Шатун – це деталь, і якщо вона зламана – її потрібно зремонтувати або ж замінити. Технічний огляд ми провели, а тепер давайте вирішувати, що із цими «шатунами» робити?.

Володимир Мельник, ведучий радіо ”Львівська Хвиля”

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ