Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У 2007 році на утилізацію пестицидів закладено 2,5 млн грн – Богдан Матолич

У 2007 році на утилізацію пестицидів закладено 2,5 млн грн. Про це «Гал-info» повідомив начальник держуправління ОНПС у Львівській області Богдан Матолич. За словами Матолича, у 2006 році на утилізацію пестицидів було виділено 1,3 млн грн.
«Ми досить активно використовуємо надходження фонду охорони навколишнього середовища, який наповнюється зі штрафів підприємств-забруднювачів навколишнього середовища. 1,3 млн грн з цих грошей пішло на утилізацію пестицидів, і в цьому році на цю програму піде 2,5 млн грн”, – розповів Богдан Матолич.
Нагадаємо, як повідомляв раніше Матолич, у 2007 році витрати на різні екологічні проблеми становитимуть близько 10 млн грн.
У минулому році Держуправлінням ОНПС у Львівській області було організовано 14 тендерів на державні закупівлі, розглянуто 150 фінансових запитів і дано 68 позитивних висновків. Також розроблено сім загальнообласних програм, на відновлення природних ресурсів витрачено понад 900 тис. грн. Крім того, у 2006 році була проведена інвентаризація підприємств гірничої хімії, які занесені до списку найбільш екологічно небезпечних. Серед них стебницький «Полімінерал», яворівська «Сірка», «Укрзахідвугілля».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ