Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У 2016 році придбано 22 мультитач-панелі для львівських шкіл

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі Львівської міської ради, у 2016 році придбано 22 мультитач-панелі для львівських шкіл.

У 2016 році облаштовано сучасними кабінетами фізики 22 школи міста, а саме: придбано 22 мультитач-панелі з вмонтованим комп’ютером на суму 2 999,1 тис. грн. та 20 комплектів демонстраційного і лабораторного обладнання для кабінетів фізики на загальну суму 3 499,2 тис. грн.

«З метою підвищення ефективності викладання предметів природничо-математичного циклу, використання сучасних методів у навчальному процесі, облаштовано сучасними кабінетами фізики 22 школи міста, а саме: придбано 22 мультитач-панелі з вмонтованим комп’ютером на суму 2 999,1 тис. грн. та 20 комплектів демонстраційного і лабораторного обладнання для кабінетів фізики на загальну суму 3 499,2 тис. грн.», - зазначила Галина Слічна, директор департаменту гуманітарної політики, під час звіту про роботу у 2016 році.

Розроблено змістове наповнення мультимедійного забезпечення з предметів: «Фізика», «Хімія». Проведено навчання для вчителів з метою якісного та ефективного використання змістового наповнення на уроках хімії та фізики.

Реалізовано проект «Розумники» у початковій школі СЗШ І-ІІ ступенів «Джерельце» (придбано 30 планшетів, з них 15 за кошти міста – на суму 196 тис. грн). Придбано комп’ютери у всі загальноосвітні навчальні заклади м. Львова на суму 14,6 млн. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ