Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У 80 окремій десантно-штурмовій бригаді проведено змагання з кросфіту

У 80 окремій десантно-штурмовій бригаді проведено змагання з функціонального багатоборства (кросфіту) на звання ”НАЙБІЛЬШ ФІЗИЧНО ПІДГОТОВЛЕНОГО ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯ”, по системі WOD що є абревіатурою англійського виразу Workout of the Day, тобто – завдання на день. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі 80 окремої десантно-штурмової бригади ВДВ ЗС України

Кросфіт є програмою вправ на силу та витривалість, до складу якої вхо  дять переважно добірки аеробних вправ, зарядки та важкої атлетики.

Під час змагань проведено комплекс вправ з функціонального багатоборства з військовослужбовцями чоловіками з трьох комплексів вправ, а з жінками з двох комплексів.

Комплекси вправ були сформовані  з вправ бурпі, віджимання в упорі лежачи, ривок гирею, гантеллю, махи гирею, трастери, кантування колеса.

За результатами змагань суддівською колегією очолювальною головним секретарем Федерації функціонального багатоборства України Ольгою Куліш було визначено атлета-переможця серед чоловіків - це старший лейтенант Павло Брага, друге місце посів сержант Василь Січак, відповідно третє молодший сержант Юрій Цинтилевич. Серед військовослужбовців жінок переможцем була старший солдат Ольга Лук’янчук, другою солдат Юлія Сосновська, почесне третє місце посіла старший лейтенант Тетяна Герасимчук.

Займаюсь фізичними навантаженнями постійно, але змагання це дуже важко, адже тут потрібно віддаватись на всі сто, щоб  бути переможцем. Ці змагання дали хороший досвід для майбутніх перемог у подібних змаганнях, - говорить переможець змагань серед військовослужбовців жінок Ольга Лук’янчук.

За підсумками змагань сформована збірна команда 80 окремої десантно-штурмової бригади для участі у Першому Всеукраїнському чемпіонаті з функціонального багатоборства серед військових частин Високомобільних десантних військ Збройних сил України за звання ”НАЙБІЛЬШ ФІЗИЧНО ПІДГОТОВЛЕНОЇ КОМАНДИ ВДВ ЗСУ”. До складу команди увійшли п’ять військовослужбовців (чотири чоловіка та одна жінка), - розповів начальник фізичної підготовки та спорту 80 ОДШБр  майор Іван Новик.

Командир бригади полковник Володимир Шворак побажав переможцям змагань перемоги у Всеукраїнському чемпіонаті з функціонального багатоборства серед військових частин Високомобільних десантних військ Збройних сил України, також командир бригади подякував за сприяння в організації змагань представнику Федерації функціонального багатоборства України Ользі Куліш.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ