Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Азарова пообіцяли за два місяці відремонтувати усі дороги

Дорожні служби активізували роботу з усунення руйнувань покриття проїжджої частини автомобільних доріг, пошкодженого внаслідок погодних умов у зимовий період. У стислі терміни відновити дорожнє полотно та привести його в належний стан доручив дорожникам Міністр транспорту та зв’язку України Костянтин Єфименко. Про це повідомила прес-служба Міністерства транспорту та зв'язку.

Після суворої зими з різкими коливаннями температур покриття майже третини протяжності автомобільних доріг загального користування уражено ямковістю та деформовано, а інтенсивна експлуатація погіршує його стан. Саме тому керівництво галузі в першу чергу звернуло увагу на утримання існуючих автошляхів і ремонт дорожнього покриття, яке зазнало значних пошкоджень.

На виконання важливого урядового рішення підрозділами Укравтодору організовані ремонтно-відновлювальні роботи у три зміни. Для цього задіяні спеціальна техніка та обладнання, застосовується гаряча асфальтобетонна суміш.

Виконання усіх робіт на автошляхах державного та місцевого значення відбувається за спеціально розробленим графіком з конкретно визначеними термінами. Роботи з ліквідації ямковості та деформації покриття на дорогах загального користування міжнародного значення мають бути завершені до 9?травня цього року, державного значення – до 30 травня. Відновити дорожнє полотно на автошляхах місцевого значення передбачається до 15?червня.

За прогнозами фахівців Укравтодору, вартість зазначених робіт становитиме більше 1 мільярда гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ