Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Бориславі відбувся освітньо-пізнавальний захід від НОК Львівщини - OlympicLab

Учора, 26 липня, у Бориславі в кафе «Мармуляда» відбувся черговий захід від відділення НОК України у Львівській області - OlympicLab у модулі «здоровий спосіб життя – здорове харчування, спорт».

До заходу були залучені школярі 5-8 класів, вихованці Бориславської ДЮСШ та Спортивно-оздоровчого товариства «Гладіатор».а також діти-переселенці. Модератором заходу був майстер спорту України з гірськолижного спорту, учасник зимових Олімпійських ігор 2014 року, член комісії НОК України Дмитро Мицак, а гостем заходу - майстер спорту України міжнародного класу з боксу, чемпіонка світу та Європи серед юніорів, стипендіат Національного Олімпійського комітету України Вікторія Вірт-Гарасимович.

У програмі чергового OlympicLab була ознайомлення учасників зі специфікою харчування спортсменів, зокрема футболістів, волейболістів, гірськолижників та боксерів, майстер-клас від шеф-кухара Олександри Тархової з приготування овочевих та фруктових салатів, а також конкурси та подарунки від НОК України у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ