Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Бродах на День міста відкрили новий спортивний майданчик

Ще один спортивний об’єкт з’явився в рамках Обласної програми «Спортивний майданчик на 2017-2021 роки» у 2018 році. Цього разу відбулось відкриття у місті Броди, яке 15 вересня відзначало 934 роки.

Для будівництва спортивного майданчика зі штучним покриттям використано 550 тис. з обласного бюджету, а решта – міський бюджет. Майданчик розміщений на території бродівського стадіону «Ювілейний» на вулиці Спортивній, 1.

На урочистому відкритті були присутні: начальник управління фізичної культури та спорту ЛОДА Роман Хім’як, міський голова Бродів Анатолій Белей, завідувач сектору молоді та спорту Бродівської РДА Наталя Гудима, директор ЛОЦ ФЗН « Спорт для всіх» Вадим Климович, головний спеціаліст сектору молоді та спорту Бродівської РДА Михайло Чунгін, представники депутатського корпусу та мешканці міста.

Під час відкриття виступили вихованці Бродівського районного центру дитячо-юнацької творчості. Серед присутніх також була делегація спортсменів з міста Жихлін (Польща), які беруть участь у Міжнародному турнірі з футболу та волейболу з нагоди Дня міста у Бродах.

Також на Бродівщині начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Роман Хім’як, здійснив моніторинг будівництва майданчика зі штучним покриттям на території опорного закладу «Підкамінська ЗОШ I-III ступенів» та оглянув хід робіт щодо реконструкції майданчика зі штучним і наливним покриттям біля опорного закладу «Бродівської ЗОШ I-III ступенів N4». Об’єкти також будуються за кошти обласної програми.

sport-oda.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ