Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Чернівцях тривають змагання фахівців дільниці діагностики газопроводів

Вчора, 17 липня, у Чернівцях розпочався ІІІ півфінал Всеукраїнських змагань фахівців дільниці діагностики газопроводів (ДДГ). Про це повідомили на Facebook-сторінці АТ "Львівгаз".
У Чернівцях тривають змагання фахівців дільниці діагностики газопроводів

Вправність і вміння демонстрували команди: ʺКиївоблгазуʺ, ʺІвано-Франківскгазуʺ, ʺРівнегазуʺ та ʺЗапоріжгазуʺ.Сьогодні, 18 липня, свою професійну майстерність покаже і бригада ʺЛьвівгазуʺ. А також ʺВолиньгазуʺ та ʺЗакарпатгазуʺ.

Кожна команда має подолати 5 завдань: перевірка комплектації бригад ДДГ (оснащення автомобілів), теоретичних знань, виконання робіт з комплексного приладового обстеження мереж – надземних і підземних та технічне обстеження газопроводу в шурфі.

Проходження кожного етапу оцінює конкурсна комісія. До уваги беруться не тільки оперативність роботи, а й правильність і послідовність дій команди та вміння вправлятися з приладами.

За результатами цих змагань, буде визначено третього учасника, що боротиметься за першість у фіналі, в м. Івано-Франківськ 31 липня, з командами ʺДніпропетровськгазуʺ та ʺЧернівцігазуʺ, переможцями попередніх етапів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ