Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Чишках відбулось сімейне-свято майстерка

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/5
Днями у нещодавно відкритому Родинному центрі "Рій", що розташований в с. Чишки, організували сімейне свято-майстерку, яке присвітили до Дня святого Валентина. Про це повідомили 15 лютого у пресслужбі ЛОДА.

Захід об'єднав місцевих дітей, молодь та їхніх батьків, а також громадські організації і волонтерів, які доклалися до створення соціальної послуги.

Захід організувала ГО "Рій" під керівництвом Оксани Допілки. Участь від Львівської ОДА взяв керівник служби у справах дітей Володимир Лис.

Нагадаємо, Центр був відкритий 3 січня 2021 року в рамках проєкту "Створення соціальних послуг в громаді" від Львівської Освітньої Фундації та у партнерстві зі Службою у справах дітей ЛОДА. Він буде осередком альтернативного проведення часу для молоді та місцем дислокації місцевих волонтерів.

Родинний центр вже розпочав набір на групові заняття для дітей та підлітків. Серед них - англійська мова, малювання та арт-терапія, танці, театріальна студія, спортивний гурток та кулінарні курси. Також, у Родинному центрі "Рій" також функціонує спротзал, частину інвентарю для якого подарувала львівська ІТ-компанія. Створення родинних центрів для громад, які є одним із видів соціальних послуг, є важливим кроком з огляду профілактики виникнення та поглиблення складних життєвих обставин.

Проєкт зі створення соціальних послуг від Львівської Освітньої Фундації стартував у 2018-му році, а станом на сьогодні в рамках проєкту відкрито п’ять послуг на підтримку дітей та сімей з дітьми у кількох громадах Львівської області.

Реалізується за сприяння Програми підтримки дітей та сімей Фонду Джинджер та у партнерстві з Департаментом соціального захисту населення ЛОДА, Службою у справах дітей ЛОДА і Благодійним фондом "МХП-Громаді".

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині відбувся фестиваль "Прощання з колядою".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ