Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У День захисту дітей на радіо “Львівська Хвиля” проводять дитяче караоке

Сьогодні упродовж дня на радіо “Львівська Хвиля” можна взяти участь у грі KIDS KARAOKE і виграти призи.

Нещодавно “Львівську Хвилю” відвідали близько 30 дітей віком 7-8 років. Для них провели екскурсію, а також кожен з дітей зміг зробити запис на радіо.

Діти слухали у навушниках пісню. Це були українські та закордонні хіти, які ротуються на радіо. Діти мали їх наспівати або намугикати. Загалом вийшло 10 записів, які вмикатимуть в ефірі. Слухачі мають вгадати, що це за пісня і хто її виконує. 

За словами ведучої “Львівської Хвилі” Євгенії Науменко, майже всі пісні, що вже послухали, вгадали. Щоправда, не усі з першого разу. 

Крім того, Євгенія додала, що більшість дітей обожнюють творчість  DZIDZIO і тому довелося майже не використовувати його творчість: “Коли почали записуватися, виявилося, що всі дітки знають слова його пісень. Вони  наспівували приспіви, повністю пісні. Довелося трохи зменшити репертуар DZIDZIO, бо інакше вгадати було б занадто легко”. 

Нагадаємо, що раніше на радіо “Львівська Хвиля” у День захисту дітей була програма “Радіопузики”. Завдяки цій програмі діти могли спробувати себе у ролі ведучих на радіо. На жаль, через карантинні умови та складнощі організації такої програми, останні декілька років у День захисту дітей обирають менші формати. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ