Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Держприкордонслужбі обговорювали патріотичне виховання молоді

Сьогодні, 25 жовтня 2018 року, на базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького відбулась виїзне засідання комітету Громадської організації «Всеукраїнської організації ветеранів-прикордонників». Про це інформують у прес-центрі Держприкордонслужби.

У заходах взяли участь тимчасово виконуючий обов’язки ректора Національної академії полковник Віталій Веретільник, начальник відділу організації роботи зі зверненнями громадян та взаємодії з громадськістю Департаменту організації повсякденної діяльності та соціально-гуманітарного забезпечення  Державної прикордонної служби України полковник  Володимир  Харкавий, голова комітету Всеукраїнської організації ветеранів-прикордонників Анатолій Макаров, заступники голови комітету Володимир Козловський та Сергій Треус, заступник  директора департаменту освіти та науки  Хмельницької міської ради Світлана  Губай, головний спеціаліст Центрального міжрегіонального сектору Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО Олександр Катеринчук, голова Хмельницької міської ради організації ветеранів Мунір Садиков, заступника голови Хмельницької обласної ради організацій ветеранів Микола Столяр, голова профспілкової організації Національної академії Олег Цюзік та голова ради Хмельницької організації ветеранів-прикордонників Василь Баратюк.

На початку зустрічі ветерани та персонал Національної академії вшанували пам’ять героїв, які загинули захищаючи Батьківщину на сході України.

Під час засідання учасники розглянули питання щодо військово-патріотичного виховання молоді та обговорили координацію участі членів ветеранських організацій у заходах патріотичного виховання персоналу відомства.

Крім того,  ветерани-прикордонники ознайомилися із навчально-матеріальною базою навчального закладу, умовами проживання курсантів та поспілкувались з науково-педагогічним складом академії, а також побували у музеї Національної академії.

Зазначимо, що під час заходу було оголошено наказ Голови Державної прикордонної служби України та вручено почесні грамоти учасникам засідання.

Ветерани висловили слова вдячності за цікаву зустріч та впевненість у великому потенціалі Національної академії Державної прикордонної служби України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ