Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дії запустили новий сервіс – державні гранти на навчання

Запустили в Дії новий сервіс – державні гранти на навчання. Студенти, які вступили на контрактну форму навчання, уперше отримають фінансову підтримку від держави. Про це повідомили у Міністерстві цифрової трансформації України.

Гранти доступні студентам, які навчаються за денною або дуальною формою на бакалавра чи магістра медичного, ветеринарного, фармацевтичного спрямування.

Гранти частково або повністю покриють вартість навчання. Розмір фінансової підтримки залежить від бала на НМТ з будь-яких двох предметів:

≥150 балів — грант 15 000 грн

≥170 балів — грант 25 000 грн

Сума гранту може збільшуватися залежно від коефіцієнта спеціальності. Детальніше про умови — за посиланням.

Як отримати грант?

Оновіть Дію у переліку документів знайдіть Сертифікат на навчання натисніть Отримати грант активуйте грант Дія.Підписом від сьогодні до 5 листопада. Дія сповістить, коли університет отримає гроші.

Упровадження грантів — революційний крок для української системи освіти. Нова система фінансування трансформує підхід до освіти серед студентів і навчальних закладів. Вступники отримують свободу вибору бажаної професії, а університети конкуруватимуть між собою за якість навчання та розвиток науки й інновацій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ