Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Дніпрі людей скликають на вулиці, бо знову постукала «руская вєсна»

Сьогодні, 10 травня, о 18.00 Дніпро має вийти на вулицю, на протест, під стіни обласної поліції. Рішучо і масово, як це ми робили у 2014-му, бо в двері нам знову стукає нова «руская вєсна». Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук написав народний депутат Андрій Денисенко.
Фото: informator.dp.ua.

«Замість вибачень і внутрішніх розслідувань, які місто чекає від поліції вже добу, ми отримали порушення кримінального провадження проти побитих бійців, яким слідчі вже сьогодні хочуть пред'явити підозри «за спротив правоохоронним органам». Це нечуваний цинізм і беззаконня, яким не місце в Дніпрі і Україні.

За такої поведінки поліції тільки самі громадяни можуть покласти край тій антиукраїнській сваволі, тій ганьбі і злочинній змові, з якими ми зіткнулися», - написав Андрій Денисенко.

Він наголосив: «Ні в кого, я гадаю, не лишилося сумніву після переглянутих відео, що це не випадковість, а реалізований сценарний план, показова розправа над українськими бійцями і патріотами, на 99% реалізована силами поліції, але проплачена і заздалегідь проголошена Вілкулом, котрий публічно обіцяв "дати рішучу відсіч" патріотичним силам. І ми бачимо, що привид похованої нами у 2014 році ДпНР, знов зловісно блукає вулицями наших міст. За все це, за криваве 9 травня в нашому українському Дніпрі, доведеться відповісти».

Нардеп переконаний, що всі патріотичні, проукраїнські сили проявлять єдність, рішучість та волю.

Вимоги:

1. Відставка керівництва МВС області.

2. Покарання і звільнення поліцейських, які били людей.

3. Затримання вілкулівських «тітушок».

4. Вибачення перед постраждалими захисниками України і компенсація коштом нацполіції завданих їм фізичних і моральних збитків.

5. Притягнення до відповідальності керівництва проросійського ОЗУ Вілкула.

«Якщо буде потрібно наша акція стане безстроковою», - написав нардеп.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ