Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

У Дніпрі поранені бійці зустрілися із своїми рятівниками

У Дніпрі відбулася зворушлива зустріч поранених бійців із лікарями, які врятували їм життя. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив заступник головного лікаря з хірургічної допомоги, нейрохірург у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. І.І. Мечникова Юрій Скребець.
Фото з ФБ Юрій Скребець.

«Хотіли просто зробити анонс події, а вийшла до сліз зворушлива зустріч врятованих бійців з їх лікарями. Женя Гуділов (на фото праворуч від шефа) влітку 2014 отримав осколкове поранення в голову, тяжкі опіки обличчя та шиї. Врятований в лікарні Мечникова. У 2015 році оперований повторно - дефект черепа закрито титановою пластиною. Доктор наук Андрій Сірко зробив все, щоб повернути Євгена до повноцінного життя. Богдан Кириченко (поряд із Жекою) був поранений у 2015-му - осколкові поранення двох ніг та лівої руки. Зав. відділенням Іван Жердєв вилікував. Валера Білько (обіймає шефа) після тяжкого поранення лікувався у військовому шпиталі. Досі на милицях. Попереду - тривалий курс лікування та реабілітації в лікарні Мечникова.

Після анонсу останнього в цьому році огляду та обстеження поранених бійців (27 грудня щ 10-00 в поліклініці лікарні Мечникова) бійці попросили слова. Побачити на очах врятованого героя сльози шани і вдячності - це вартує для лікаря дуже дорого. Заради цього він вчиться, працює, набуває досвіду і власне, живе», - написав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ