Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Дніпропетровську вилучили найбільшу в історії України партію трамадолу

Учора, 27 липня, працівники Управління Державної служби боротьби з економічними злочинами спільно з працівниками Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України в Дніпропетровській області та УСБУ в області вилучили з незаконного обігу велику партію наркотичного лікарського засобу «Трамадол» - понад 140 000 ампул. Наркотики незаконно зберігалися в центральній частині Дніпропетровська, в складському приміщенні, що належить одному з товариств із обмеженою відповідальністю. Під час санкціонованого обшуку слідчі ГУМВС в області вилучили згадані ампули «Трамадол гідрохлоріду № 5» виробництва місцевого ВАТ. Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України в Дніпропетровській області

За висновками фахівців, вилучена партія є найбільшою за часів Незалежної України, і за цінами «чорного» ринку вартість її складає майже три мільйони гривень.

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України та з’ясовуються особи, які причетні до незаконного обігу наркотичних речовин.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ