Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Домівці врятованих тварин відремонтували спецприміщення для лікування та перебування тварин

У Домівці врятованих тварин, що розташована у львівському парку “Знесіння”, відремонтували карантинне приміщення для перебування і лікування тварин, а також розповіли, чого потребують вихованці притулку.
Фото - ЛМР

За словами керівника притулку Ореста Залипського, від початку повномасштабного  вторгнення на карантині перебувало дуже багато тварин і за цей час спеціалізоване приміщення дуже знищилось. Тож спільними зусиллями працівників та волонтерів його вдалось перевтілити за три дні, інформує ЛМР.

Загалом там було відновлено 10 окремих боксів для тварин. 

“Хочемо відновлювати ще приміщення. Зараз ми в процесі будівництва котячого будиночку, а після того ми плануємо відновити притулок, де знаходяться наші собаки”, - каже Орест Залипський. 

Додамо, кожен охочий може долучитися до допомоги Домівці врятованих тварин. Серед постійних її потреб керівник згадує про пелюшки, оскільки їх щоденно використовують як підстилку у великих кількостях. Крім цього потрібен собачий корм, овочі, фрукти, а також корм для гризунів та папуг.

Нагадаємо, у Домівці також закликають долучатись до вигулу собак парком “Знесіння”. Це можна робити кожного дня, з 09:00 до 17:00 год, без вихідних. Домівка врятованих тварин знаходиться за адресою вул. Олекси Довбуша, 24.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ