Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобичі відбудуться цікаві екскурсії, презентації та виставки

До Всесвітнього дня туризму Управління культури та розвитку туризму підготувало цікаву та насичену програму для всіх, хто любить відкривати нові горизонти, пізнавати історію та традиції рідного краю. Про це повідомляє Дрогобицька міська рада.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Так, 27 вересня о 13:30 год відбудеться туристична вікторина та екскурсія для молоді. Присутні матимуть змогу поринути в історію нашого міста та розгадати захопливі завдання про визначні місця та видатних постатей Дрогобича. На активних відвідувачів – чекатимуть призи!

Окрім цього, 27 вересня о 15:00 пройде презентація туристичної карти «Дрогобиччина в давньоруський період» та нового маршруту «Дрогобич давньоруський». Усі, хто приєднається до екскурсії дізнаються про перші поселення IX-XV ст., давньоруські городища, замки, монастирі та інші неймовірні факти з історії нашого регіону. Зустріч у музеї «Дрогобиччина» (вул. Т.Шевченка, 38).

Також на 27 вересня запланована низка безкоштовних екскурсій у музеї «Дрогобиччина». Серед яких:

– 12:00 – Відділ історії: фотовиставка «Євген Коновалець», проєкт «Ім’я героїв – легіон» (про історію Леґіону УСС), виставка «Різьблений лемківський світ.

– 14:00 – Відділ європейського мистецтва: персональна виставка Ореста Манюка.

– 15:00 – Галерея сакрального мистецтва.

– 16:00 – Церква Святого Юра (пам’ятка ЮНЕСКО).

28 вересня у Дрогобичі відбудеться благодійний ярмарок «Дрогобицький крам» та концерт Дрогобицького муніципального камерного хору «Легенда». Ярмарок стартує о 10:00 і триватиме до19:00. В межах ярмарку буде презентовано виставку туристичних карт до Всесвітнього дня туризму. Паралельно, на Площі Тараса Шевченка о 12:00 пройде концерт Муніципального камерного хору «Легенда».

Усі заходи мають благодійний характер, тож присутні не лише проведуть час із користю, а й долучаться до підтримки наших захисників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ