Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобичі відновлюють платне паркування: причина – хаос на парковках

Відновити плату за паркування на центральних вулицях Дрогобича планують зі середи, 28 грудня.

Про це повідомили на сайті Дрогобицької міської ради. 

Як зазначають у раді, ситуація стала настільки критичною, що до місцевого самоврядування почали щоденно надходити скарги від пішоходів та мешканців.

"Ганебне явище, яке нам вдалось у Дрогобичі успішно подолати ввівши послугу платного паркування – знову повернулось на наші вулиці. При цьому, самі мешканці та гості зауважили, що центр міста став дуже переповнений автівками та хаотичним паркуванням. На численні звернення та скарги дрогобичан, яких ми сотнями отримали за ці дні, прийнято рішення повернути послугу платного паркування. Тож за попередніми баченнями – уже від цієї середи, 28 грудня, буде відновлено плату за паркування на центральних та дотичних до центру Дрогобича вулицях", – сказав заступник міського голови Дрогобича з комунальних питань  Роман Москалик.

Для відновлення послуги «платне паркування» у КП «Служба муніципального управління» планують підключити до додаткових джерел електроживлення паркомати та системи паркування. Таким чином послуга «платне паркування» буде функціонувати навіть тоді, коли будуть запроваджені аварійні відключення електроенергії в місті. 

Наразі, послуга «платне паркування» не запроваджуватиметься на вулиці Пилипа Орлика.

Нагадаємо, тиждень тому в місті підтримали рішення про тимчасове призупинення надання платних послуг населенню з паркування через аварійні відключення електроенергії.

У Дрогобичі тимчасово скасували оплату за паркування

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ