Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобичі виділили майже 300 тис. грн на ремонт двох будинків

До Дрогобицької міської ради надійшло 124 заяви від дрогобичан на обстеження житлових будинків та споруд станом на початок грудня. Про це сьогодні, 9 грудня, повідомили у прес-службі Дрогобицької міської ради.

Спеціальна комісія, створена на підставі розпорядження міського голови Дрогобича, обстежила вже 79 будинків. 14 з яких, до слова, не перебувають ні на балансі КП «Управитель «ЖЕО», ні не є ОСББ.

Про це у понеділок, 9 грудня, у ході щотижневої наради міського голови Дрогобича з керівниками структурних підрозділів ДМР, комунальних підприємств та держустанов міста повідомив начальник відділу НС та ЦЗН Микола Летнянчин.

21 будинок потребують додаткового технічного обстеження ліцензованих експертів. Це будинки на площі Ринок, вул. Трускавецькій, М. Грушевського, Самбірській, В. Великого, Шевській та Нафтовиків.

Проблемні балкони виявлено у 5 з обстежених будинків, у 8 будинках ремонту потребують дахи, небезпечний стан конструктивних елементів виявлено у 7 будинках, зокрема у ЗДО №19. Ще 10 будинків потребують поточного ремонту.

Комісія з питань надзвичайних ситуацій вже надіслала рекомендації щодо виділення з резервного фонду коштів на технічне обстеження 4 будинків на вул. Бориславській, 43, Шевській, 3 і площі Ринок, 6 та 21. На ремонт будинку №8 на вул. Шевській вже виділено 135 тис. грн, а на №36/, що на вул. Трускавецькій — 153 тис. 874 грн, — розповів начальник відділу НС та ЦЗН ДМР Микола Лентнянчин.

Нагадаємо, що Маркіян Мальський серед найуспішніших керівників областей України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ