Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобицькій РВА зустрілися з представниками туристичної галузі регіону

Нагадаємо, 27 вересня відзначають Всесвітній день туризму.

З цієї нагоди начальник Дрогобицької РВА Степан Кулиняк зустрівся з представниками підприємств та установ, які своєю діяльністю та якісними пропозиціями залучають туристів на Дрогобиччину. А також подякував екскурсоводам та медійникам, з чиїх розповідей українці та іноземці дізнаються про велику історію нашого краю.

До зустрічі також долучилася керівниця управління гуманітарної політики Дрогобицької РВА Надія Козар, яка курує напрям розвитку туризму у районі.

«Наш край дуже різноманітний. Тут поєднані як гірський відпочинок, так і рекреація. Є низка туристичних маршрутів, повʼязаних з видатними людьми у світовій історії, культурі та літературі. Дякую всім, хто розвиваючи свій бізнес, памʼятає про туристичну складову нашого регіону. Це одночасно є важливим кроком у підтримці національної економіки та нашої ідентичності серед інших країн світу», - зазначив очільник району.

Навіть в умовах війни, як зазначив Степан Кулиняк, держава та область в міру можливостей робить все, щоб вдихнути нове життя в наші архітектурні памʼятки, які є приваблюють туристів. Після війни обовʼязково все надолужимо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ