Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У другому турі Балтійської ліги «Галичанка» стартувала з нічиєї

Гандболістки львівської «Галичанки» вперше зіграли внічию у Балтійській лізі. В рамках першого матчу другого туру, що відбувається у Львові, «Галичанка» розписала мирову з віце-чемпіоном Білорусі «БНТУ-Бєлаз» з Мінська. Підсумковий рахунок матчу – 18:18.

Одразу перших хвилин матчу українки та білоруски взяли дуже високий темп, і, що цікаво, протримали його протягом усього поєдинку. Неозброєним оком було помітно, що «Галичанка» грає у міжнародному матчі. Якщо відверто, то таких ігор бракує львівській команді у чемпіонаті України. По ходу матчу вигравали як і гості з Мінська, так і «галичанки», однак, як і передбачалося наперед, розв’язка матчу наступила в останні кілька хвилин поєдинку. Поступаючись у рахунку у два голи (16:18), «Галичанка» таки знайшла в собі сили уникнути першої поразки у Балтійській лізі. Вирішальний гол за «Галичанку» забила Мар’яна Маркевич, а найрезультативнішим у нашій команді стала Марина Коновалова (7 голів).

У суботу, 29 жовтня, «Галичанка» зіграє два матчі в рамках другого туру Балтійської ліги. О 10:30 «Галичанка» зіграє з чемпіоном Білорусі ГК «Гомель», а о 18:00 – з «Городнічанкою» з Гродно (Білорусь).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ