Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дублянах вже на 75% проклали новий водогін

Тривають роботи з будівництва нового магістрального водопроводу до м. Дубляни. За інформацією у ЛМКП «Львівводоканал», наприкінці березня цього року водогін буде введено в експлуатацію.
Фото - ЛМР

Станом на сьогодні його проклали на 75%. На ці роботи у міському бюджеті передбачили 13,5 млн грн, повідомляють в ЛМР. 

«На завершальному етапі роботи із облаштування магістрального водогону в Дублянах, що віднедавна є частиною Львівської міської громади. Уже прокладено 2800 м п. Залишилось прокласти ще менш як 400 м. За сприятливих погодних умов ці роботи триватимуть до 2 тижнів. Тому вже наприкінці березня магістральний водогін, що забезпечить безперебійне постачання якісної питної води у Дубляни, буде введено в експлуатацію», - повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

Нагадаємо, з метою забезпечення мешканців м. Дублян якісними послугами з водопостачання у 2019 році на замовлення Дублянської міської ради було виготовлено ПКД на «Будівництво магістрального водопроводу від с. Великі Грибовичі до м. Дубляни». Проєктом передбачено будівництво водопроводу довжиною 3,2 км. Вартість будівельних робіт – 20,7 млн грн.

У 2020 році профінансовано робіт на суму 4,5 млн грн і прокладено 1,2 км водопроводу.

У 2021 році на замовлення ЛМКП “Львівводоканал” виконано коригування вказаної проектної документації та отримано експертний висновок. Вартість робіт – 15,9 млн грн.  

Відтак рішенням виконавчого комітету, від 12 серпня 2022 р. було передбачено виділення коштів в сумі 13,5 млн грн, як поповнення статутного капіталу ЛМКП “Львівводоканал”, для виконання робіт на об’єкті «Будівництво магістрального водопроводу до м. Дубляни». (Додаткова потреба 2,4 млн грн).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ