Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У дворику Ратуші ангели спускатимуться на землю

Феєричне дійство у дворику Ратуші! Родзинкою зимових святкувань у Львові стали театралізовані вогняні інсталяції від театру «Воскресіння». Відтак, завтра виставу «Коли ангели спускаються на землю» актори зіграють «на біс» спеціально для мешканців Львова, повідомила прес-служба Львівської міської ради

Вуличні вистави у внутрішньому дворику Ратуші викликали неабияке захоплення гостей міста під час Різдвяних святкувань. Тож театр «Воскресіння» спільно з Львівською міською радою вирішили показати театралізовані вогняні інсталяції на Йордан спеціально для Львова. 19 січня актори театру покажуть ще три вистави «Коли ангели спускаються на землю». Дійство розпочинатиметься щогодини з 17:00 до 19:00. 

Нагадаємо, у виставі задіяні альпіністи (виконують роль ангелів), які спускаються з вежі Ратуші на встановлену сцену.

Квитки можна придбати у касах театру «Воскресіння», а у день вистав також у касі, що працює біля входу у дворик Ратуші. Загальний квиток коштує 40 грн, пільговий – 20 грн.

Довідка:

Вистава театру «Воскресіння» «Коли ангели спускаються з небес» відбувається за ініціативи Львівської міськради та підтримки мережі ресторанів для гурмана «Кумпель груп». Технічний спонсор: «Меркурій-центр». Ексклюзивний медіапартнер: «Радіо Люкс FM». Медіапартнери: «zaxid.net», «Наш репортер».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ