Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У дитячій клінічній лікарні Львова розгорнуть 105 додаткових ліжкомісць

7 квітня у Львівській ОДА відбулося засідання обласної комісії ТЕБ і НС, на якій розглянули питання розширення мережі ліжкомісць для хворих на коронавірус у м. Львові. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото ЛМР

Засідання комісії відбулося під головуванням першого заступника голови ЛОДА Андрія Годика за  участі керівника Львівського обласного лабораторного центру, представників департаменту охорони здоров’я, департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА, Львівської міської ради, ГУ ДСНС України у Львівській області, Нацполіції, обласного управління екології та ін.

Відтак, рішенням комісії рекомендовано:

  • Львівському міському голові розглянути можливість розгортання додаткових 105 ліжок для лікування пацієнтів з підозрою або підтвердженим діагнозом на COVID-19 на базі КНП "Міська дитяча клінічна лікарня",

  • Управлінню охорони здоров’я міста Львова організувати надання стаціонарної допомоги на базі КНП "Міська дитяча клінічна лікарня" згідно стандартів та протоколів надання медичної допомоги пацієнтам з підозрою або підтвердженим діагнозом на COVID-19.

Окрім того, як повідомили у Львівській міській раді, сьогодні розгорнуто додаткових 38 ліжок у 8-ій міській клінічній лікарні м. Львова.

Нагадаємо, що 6 квітня директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис на брифінгу щодо епідситуації в області, повідомив, що мережа ліжкомісць найближчі дні буде збільшена до 4700 з врахуванням 260-ти ліжкомісць у трьох лікарнях області, які нещодавно включені до переліку закладів охорони здоров’я, залучених до боротьбі з COVID-19, а саме:

  • Львівський обласний кардіологічний центр (100 ліжкомісць),

  • Золочівська центральна районна лікарня (80 ліжкомісць)

  • Сколівська центральніа лікарня (80 ліжкомісць).

Ліжкомісця для хворих на COVID-19 будуть ще у трьох лікарнях Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ