Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Городку відкрили Міжрайонний центр із надання замісної ниркової терапії

У п’ятницю, 3 лютого, на базі Городоцької ЦРЛ відкрили черговий Міжрайонний центр нефрології та діалізу. Тут зможуть проходити процедуру гемодіалізу пацієнти з Городоцького та навколишніх районів. Повідомила прес-служба Львівської облради.

Як повідомив голова профільної комісії Львівської обласної ради Михайло Гичка, так поетапно продовжується створення в області центрів з надання замісної ниркової терапії мешканцям регіону, які максимально наближені до пацієнтів.

«Невдовзі відкриття аналогічних структур планується і в інших містах Львівщини,- каже Михайло Гичка. - Таким чином ми покриємо суцільною мережею Міжрайонних центрів усю територію нашого краю і максимально наблизимо медицину до людей. Адже пацієнти з таким важким захворюванням потребують особливого нагляду та допомоги. Вчасне проходження замісної ниркотерапії для них є життєво необхідною процедурою».

Як відомо, процедуру гемодіалізу хворі отримують у Львівській обласній клінічній лікарні, а також у спеціалізованих відділеннях, які вже діють у Дрогобичі, Стрию, Новояворівську, Турці та Червонограді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ