Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Харкові сталося кілька невеликих сутичок

З нагоди 9 травня на Меморіалі Слави в Лісопарку відбулась урочиста церемонія покладання квітів. Порядок забезпечували близько 900 правоохоронців та особовий склад з числа приданих сил. На заході були присутні майже 10 000 громадян.

Як розповів заступник начальника Управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області Сергій Бірбасов, протягом заходу між присутніми громадянами сталося декілька невеликих сутичок, які швидко розборонили правоохоронці. Постраждалих та затриманих осіб не має. З заявами до поліції ніхто не звертався. Загалом під час масового заходу грубих порушень громадського порядку не зафіксовано.

З метою забезпечення публічної безпеки, правоохоронцями проводилися профілактичні бесіди та поверхневий огляд присутніх на заході громадян. Жодних небезпечних та заборонених предметів не виявлено.

В Дергачівському районі в смт. Солоницівка на Національному меморіальному комплексі «Висота маршала І.С. Конєва» також сьогодні відбулось урочисте покладання квітів. Все пройшло спокійно. Правоохоронці забезпечили безпеку громадян та публічний порядок під час проведення заходу.

До охорони залучалися працівники Управління патрульної поліції, співробітники територіальних відділів та відділень поліції, Управління поліції охорони, батальйону поліції особливого призначення, а також викладачі та курсанти Університету повітряних сил ім. Кожедуба, Харківського національного університету внутрішніх справ, Національної академії Національної гвардії України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ