Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Харкові рашисти вбили загалом 294 мирних жителів, а цієї ночі обстріляли місто "Калібрами"

З початку російського вторгнення на Харківщині від пекельних атак ворожих сил загинули 294 цивільні особи, серед яких 15 дітей.
фото - пресслужба ДСНС

Про це інформує Нацполіція Харківської області.

"Працівники поліції усіх підрозділів надають суттєву гуманітарну допомогу громадянам, забезпечують їх усім необхідним для нормальної життєдіяльності, стоять на сторожі їх законних інтересів, відпрацьовують інформацію про підозрілих осіб, оперативно реагують на повідомлення громадян про злочини та правопорушення.

Особлива увага спрямована на викриття мародерів, крадіїв, шахраїв та інших порушників закону.

Харківські слідчі ретельно документують наслідки, завдані злочинними діями російської армії", - йдеться у повідомленні.

Водночас голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в етері каналу "Рада" повідомив:

"У нас центр Харкова вчора вночі піддавався обстрілам із застосуванням ракет типу "Калібр", які були випущені із кораблів Чорноморського флоту РФ. Тобто і звідти до нас уже прилітає.

Ситуація по Харкову, можна сказати, стабільна. Однак у нас сьогодні було 44 обстріли з артилерії, танками, мінометами тощо і 140 разів нас обстрілювали з реактивних систем залпового вогню. Тобто, це ми називаємо вже ситуацією стабільною".

За словами голови ОВА, в області критичною точкою залишається місто Ізюм. Також вранці 24 березня окупанти обстріляли місто Золочів, а 23 березня – місто Балаклея.

Синєгубов додав, що влада слідкує за ситуацією в області і намагається довезти гуманітарну допомогу до цих населених пунктів, хоча це складно, бо ворог не дає зелених коридорів для доставки.

Він також зазначив, що поліція у Харкові працює постійно – правоохоронці слідкують за порядком і протидіють мародерству.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ