Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У хлопця із Кам’янка-Бузького району, який повернувся з Італії, діагностували грип

У вісімнадцятирічного юнака, який звернувся до лікарів із скаргою на здоров’я, виявили грип. Хлопець протягом 26 лютого – 2 березня перебував із відвідинами в Італії. Після повернення до України відчув симптоми нездужання. Про це інформує прес-служба ЛЬвівської ОДА.

«До лікарів хлопець звернувся 12 березня, скаржився на підвищену температуру тіла до 38 градусів, сухий кашель, слабкість та головний біль. Черговий медперсонал  у відповідних засобах індивідуального захисту його оглянув. Провели швидкий тест на грип, який виявився позитивним. Тому коронавірусу у пацієнта нема», - розповів заступник головного лікаря Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Ігор Берник.

За його словами, аналізи також скерували до Лабораторного центру, де проведуть лабораторне дослідження методом полімеразної ланцюгової реакції. Хлопець перебуває на лікуванні в інфекційній лікарні.

Окрім того, пацієнтка з коронавірусом, яку лікують у Житомирі, перебувала в Жовківському районі протягом двох днів 26-27.02.2020. З цього приводу скликано екстрене засідання районної комісії ТЕБ і НС. Триває епідрозслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ