Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Карпачі відбувся 33-й Економічний Форум

Голова фракції "Європейська Солодарність" у Львівській міській раді Петро Адамик став модератором дискусії щодо ініціатив міжнародної співпраці у сфері розвитку туризму та спорту, яка відбулася у межах XXXIII Економічного Форуму у місті Карпач, у Польщі.

"Я переконаний, що міжнародна співпраця у цих галузях є провідною у сприянні сталому розвитку та зміцненню зв'язків між громадами, а також між країнами. Для України, особливо в умовах війни, важливо активно розвивати внутрішній та міжнародний туризм і спорт для людей з інвалідністю. Це сприятиме їхній реабілітації та реінтеграції, а також підтримує моральний дух нашого суспільства", - поділився думками Петро Адамик.

У заході взяли участь провідні експерти та представники різних країн для обговорення важливих питань у цій сфері. Це: в.о. директора Польського Інституту Міжнародних Справ Яцек Фокс, міський голова Трускавця Андрій Кульчинський, керівник представництва Slovakia Travel у Польщі Мартін Павлік, віце-гетьман у справах освіти і спорту Краловоградецького краю Арношт Штепанек (Чехія), генеральний директор INCroatia Іван Веруніка (Хорватія).

"Внесок у дискусію усіх учасників - надзвичайно цінний. Сподіваюсь, що висловлені думки та представлені ініціативи знайдуть своє втілення у конкретних проєктах та заходах, які сприятимуть розвитку туризму та спорту, а також зміцненню міжнародних зв'язків. Дякую організаторам і всім учасникам за активну участь та конструктивний діалог", - додав Адамик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ