Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У контрабандистів мода на взуття

Працівники Львівської митниці ДФС упродовж останніх днів вилучили понад 500 пар взуття. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

Так, сьогодні, 18.10.2017 року, громадянин України, 32-річний мешканець Львівщини як водій повертався з приватної поїздки з Польщі в Україну через пункт пропуску «Шегині – Медика» Львівської області автомобілем «VW T4». Для перетину кордону обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор».

Під час візуального огляду транспортного засобу в митників виникла підозра, що в ньому є предмети або товари, які перевищують неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України. Під час поглибленого огляду в багажному відділенні та салоні автомобіля серед особистих речей було виявлено 238 пар жіночого взуття (черевики) різних розмірів, фасонів та кольорів.

Таким чином, громадянин України порушив встановлений порядок проходження митного контролю в зонах спрощеного митного контролю, тобто переміщував через митний кордон України товари в обсягах, що перевищують неоподатковувану норму.

За ознаками ст. 471 Митного кодексу України складено протокол про порушення митних правил. Взуття вилучено, його вартість буде встановлено додатково.

Напередодні в цьому ж пункті пропуску працівники Львівської митниці ДФС затримали громадянина, який намагався в такий спосіб перевезти 324 пари взуття.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ