Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У «Концерні Галнафтогаз» запрацювала перша мобільна лабораторія контролю якості нафтопродуктів

У «Концерні Галнафтогаз» почала працювати перша мобільна лабораторія контролю якості нафтопродуктів – повідомили в прес-службі Концерну.
Лабораторія обладнана вимірювальними приладами австрійської компанії «Grabner Instrument», які дозволяють визначати якість пального за більше ніж 30-ма параметрами. Тривалість експрес-аналізу пального на відповідність ДСТУ не перевищує 10-15 хвилин.
8 серпня 2006 року лабораторія отримала свідоцтво про атестацію в системі Держспоживстандарту.
ВАТ “Концерн Галнафтогаз” входить до холдингу «Універсальна інвестиційна група». Належить до найбільших  власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК «ОККО», що складається зі 142 сучасних комплексів. Загалом «Концерну Галнафтогаз» належить 195 АЗС і 15 нафтобаз у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Хмельницькій, Житомирській, Вінницькій, Волинській, Кіровоградській, Харківській та Чернігівській областях, а також у Києві. Консолідований чистий прибуток “Концерну Галнафтогаз” (за національними стандартами – УСБО) за І півріччя 2006 року становить 17 485,7 тис. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ