Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Кремлі назвали Україну "вибухонебезпечною" і пригрозили "вжиттям заходів"

Речник президента Росії Путіна Дмитро Пєсков знову зробив низку антиукраїнських заяв, у яких неодноразово пригрозив імовірністю посилення військової агресії щодо України.
фото з відкритих джерел

Про це інформує Інтерфакс.

Зокрема Пєсков сказав, що "українська влада може перейти до вирішення "конфлікту на Донбасі силовими методами", а тому РФ "вживе усіх необхідних заходів", щоб завадити "масовим жертвам серед цивільного населення в цьому регіоні".

Також він заявив, що, ескалація на Донбасі обумовлює прийняття Росією заходів для "забезпечення власної безпеки". За його словами, Росія "не несе загрозу жодній країні світу".

Зокрема він зазначив:

"Безумовно, зараз, на жаль, Україна знову перетворюється в потенційно дуже нестабільний регіон. І, звичайно, будь-яка країна, яка має у своїх меж нестабільний регіон, небезпечний, вибухонебезпечний регіон, звичайно, країна приймає необхідні заходи для забезпечення власної безпеки".

Представник Кремля також заявив про ймовірність "повторення Сребрениці (масове вбивство боснійськими сербами близько 8 000 боснійських мусульман чоловічої статі віком від 12 до 77 років у колишній Югославії у 1995 році,- ред.) на південному сході України", а тому "всі цивілізовані країни світу в разі будуть цьому всіляко протидіяти з тим, щоб не допустити катастрофи".

Нагадаємо, як повідомляло раніше Гал-інфо31 березня, прессекретар президента Росії Путіна Дмитро Пєсков заявив, що останнє загострення бойових дій на Донбасі може призвести до "поновлення війни".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ