Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В окупованому Криму побили сина кримськотатарського активіста

Голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат Рефат Чубаров заявив, що в анексованому Криму російські силовики побили сина кримськотатарського активіста Ремзі Муратова, - Радіо Свобода.

«Як щойно повідомили з Криму, російські окупанти в формі ОМОН і в балаклавах зупинили в місті Джанкой автомашину, якою керував Фахрі Муратов, син члена ревізійної комісії Курултаю кримськотатарського народу Ремзі Муратова. Не висунувши жодних звинувачень, російські ОМОНівці витягли Фахрі з машини, жорстоко побили і кинули його біля машини», – написав Чубаров у Facebook.

Російські силовики наразі не коментували цю інформацію.

У серпні 2016 року підконтрольні Росії силові відомства анексованого Криму здійснювали обшуки на приватному підприємстві Ремзі Муратова.

Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості». Верховна Рада України офіційно оголосила датою початку тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією 20 лютого 2014 року.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ