Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У квітні проведуть два земельні аукціони: виставляють ділянки, цікаві для бізнесу

У зв'язку з тим, що багато підприємств і компаній зараз переїжджають до Львова, в департаменті містобудування ЛМР вирішили провести два земельні аукціони в квітні.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Так, 21 квітня на аукціон виставляють дві ділянки. На вул. Бескидській місто продає під промислові потреби 0,64 га землі. А саме – для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель, підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Стартова ціна лоту – понад 5,17 млн грн.

Також на цьому аукціоні продаватимуть ділянку на вул. Роксоляни (ділянка 1-24) для будівництва та обслуговування індивідуального зблокованого житлового будинку, господарських будівель і споруд. Йдеться про 0,1 га землі. Початкова ціна продажу лоту – 1,3 млн грн.

27 квітня на аукціон виставляють ділянку під офіси, а саме – для будівництва та обслуговування адмінбудинків, офісних будівель, які займаються підприємницькою діяльністю. Йдеться про 0,19 га на вул. Городоцькій, 355-а. Це одна із магістральних вулиць Львова. Тут є всі комунікації, район забудований, поблизу логістична зона із такими сусідами як «Метро» та «Епіцентр». Стартова ціна – 2,9 млн грн. Також виставляють ділянку, площею 0,65 га, за адресою вул. Трускавецька – вул. Академіка Я. Підстригача (В). Вона призначена для будівництва та обслуговування будівель громадської забудови. Вид використання – для будівництва та обслуговування гуртівень-складів. Стартова ціна – 8 184 984.00 грн.

«Львівська міська рада підготувала весь потрібний пакет документів на землю для майбутніх покупців. До пропонованих ділянок підведені всі комунікації, вони розташовані в місцях, де є зручне транспортне сполучення.

До найближчого земельного аукціону – щонайменше три тижні, тож підприємці мають час зорієнтуватися. А електронна форма аукціону, яка торік запрацювала у Львові, є особливо зручною в умовах воєнного часу – значно спрощує процедуру продажу землі та надає можливість придбати ділянку, навіть не виїжджаючи спеціально до Львова», - повідомили у департаменті містобудування ЛМР

Детальніше про ділянки – за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ