Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Києві обговорювали військове співробітництво України та Польщі

Голова Бюро національної безпеки Павел Сольх у п’ятницю, 5 жовтня, обговорив питання військокового співробітництва між Польщею та Україною під час переговорів у Києві з міністром оборони України Степаном Полтораком. Про це повідомило Польське Радіо.

 Міністри Павел Сольох і Степан Полторак підняли питання співпраці оборонних підприємств двох країн у галузі модернізації обладнання

«Ми обговорили питання співпраці у прямому військовому вимірі, тобто в межах Литовсько-польсько-української бригади, і ми говорили про можливості, коли мова йде про збільшення її використання як у навчаннях, так і спільних операціях», – сказав Павел Сольох.

Міністри підняли питання співпраці оборонних підприємств двох країн у галузі модернізації обладнання та обговорили відносини України з НАТО та Європейським Союзом.

Міністр Полторак заявив після переговорів, що влада в Києві цінує підтримку, яку, як він зазначив, Україна отримує від Польщі з перших днів російської агресії.
Український міністр сказав, що обговорив із головою Бюро національної безпеки Польщі ситуацію в галузі безпеки в зоні операцій проти проросійських сепаратистів на Донбасі та реформ в українській армії.

П’ятниця була другим і останнім днем візиту міністра Сольоха в Україну. У четвер голова БНБ Польщі зустрівся з міністром закордонних справ Павлом Клімкіном, а потім із секретарем Ради національної безпеки і оборони Олександром Турчиновом.

Польське Радіо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ