Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Волинь

У Києві презентують поштові марки, присвячені Українській революції 1917-1921 років

Під час XVI Національної філателістичної виставки "УКРФІЛЕКСПО 2018" відбудеться презентація та проведення спецпогашення "Перший день" поштового блока "Тризуб на державних гербах України Доби Визвольних змагань 1917-1921 рр." Про це йдеться у повідомленні УІНП.

У заході, який розпочнеться 10 жовтня об 11.00 в Українському домі (Київ, вул. Хрещатик, 2), візьме участь Голова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович.

Окрім цього, під час виставки презентують поштовий блок "Перші українські поштові марки Доби Визвольних змагань 1917-1921 років" та сувенірний буклет з поштовим блоком і монетою "Перші українські поштові марки Доби Визвольних змагань 1917-1921 років".

Виставку проведуть 9-14 жовтня в рамках заходів, передбачених Указом Президента України "Про відзначення 100-річчя випуску перших поштових марок України", вона покликана популяризувати вітчизняну філателію як культурне надбання українського народу.

Цього року виставка присвячена 100-річчю випуску перших поштових марок України. На ній будуть представлені 127 унікальних філателістичних експонатів колекціонерів з України та світу.

Протягом п’яти днів відбудуться майстер-класи, лекторії художників, які створюють гроші та поштові марки, ілюстраторів, а також можна буде відвідати лекторії тих, хто створює образ сучасної України.

Уся програма за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ