Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

У Хмельницькому СІЗО наглядачі, перебуваючи під впливом наркотиків, жорстоко вбили чоловіка

У стінах Хмельницького СІЗО співробітники правоохоронних органів, будучи під впливом наркотичних засобів, 13 разів вдарили чоловіка молотком по голові. Відтак, від отриманих травм постраждалий помер. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Дмитро Павліченко, народний депутат.

Зокрема, у повідомленні сказано: "Сьогодні пройшла прес-конференція на тему: «Про вбивство ув'язненого Данилюка Андрія в стінах Хмельницького СІЗО».

Дружина вбитого Яна Магелат повідомила, що її чоловік був виведений із загальної камери нібито для розмови з конвоїром, надівши наручники на Данилюка, відвели його в кімнату для допитів. Далі, чоловікові було завдано 13 !!! ударів молотком по голові, не рахуючи інших синців і саден на його тілі. Звідки у співробітників міліції з'явився молоток - досі залишається загадкою.

Так само є інформація, що співробітники правоохоронних органів, у момент звірячого вбивства, перебували під впливом наркотичних засобів. Дивлячись на фотографії постраждалого, стає ясно, що такого чоловіка фізично здолати двом людям дуже складно.

На запити дружини в день вбивства про те «що ж сталося з її чоловіком, де він і як він» в СІЗО не відповіли, не пояснили, і не пустили навіть подивитися на вже вбитого Андрія".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ