Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві відбулась зустріч Петра Цигикала з Командувачем Турецької Берегової Охорони

Як проінформували 5 листопада у прес-центрі Держприкордонслужби, зустріч відбулася в рамках розвитку та активізації двосторонньої співпраці у сфері охорони морських кордонів та захисту економічних інтересів у В(М)ЕЗ, що здійснюється на підставі Міжурядової Угоди країн.

«Я дуже задоволений рівнем нашого співробітництва. Впевнений, що співпраця між нашими відомствами буде й надалі зміцнюватись», - відмітив очільник Держприкордонслужби України Петро Цигикал.

У ході роботи керівники відомств двох країн обговорять ситуацію в регіоні, оцінку ризиків і поточні операції, що проводяться в контексті боротьби з незаконною діяльністю в Чорноморському регіоні. Крім того, акцентуватиметься увага на взаємодії Морської охорони Державної прикордонної служби України та Турецької Берегової Охорони в проведені спільних дій в акваторії Чорного моря, а також перспективах розвитку співробітництва.

На початку зустрічі Петро Цигикал та Ахмет Кендір поклали квіти біля пам’ятника «Прикордонникам усіх поколінь». Крім того, Голова Держприкордонслужби ознайомив Командувача Турецької Берегової Охорони з роботою Головного центру управління службою. Відмітимо, що даний підрозділ цілодобово в режимі on-line збирає та узагальнює інформацію, що відбувається на державному кордоні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ