Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві відбувся інвестиційний форум з відновлюваної енергетики

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, у Києві відбувся X Міжнародний інвестиційний форум з відновлюваної енергетики.

Сьогодні, 28 листопада у м. Києві тривав  X  Міжнародний інвестиційний форум з відновлюваної енергетики, організований Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України під егідою Міністерства енергетики та захисту довкілля України за участі Міжнародного агентства з відновлюваних джерел енергії IRENA.  

Ключовими питаннями Форуму стали:

- поточний стан та перспективи розвитку відновлюваної енергетики в Україні;

- основні напрями використання відновлюваних джерел енергії;

- джерела фінансування «зелених» проектів;

- запуск «зелених» аукціонів.

Серед учасників форуму - представники центральних та місцевих органів влади, органів місцевого самоврядування, мери міст, голови ОТГ, представники посольств, банківських та фінансових установ, міжнародних організацій, бізнесу, інвестори, девелопери, експерти, представники громадських організацій, науковців. Зокрема, участь у форумі взяв начальник управління енергозбереження департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА Андрій Якубовський.

Форум став масштабною платформою для понад 700 учасників, які мали змогу обговорити здобутки та стратегію розвитку «чистої» енергетики в Україні у контексті світових трендів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ