Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві відкрилась виставка "БЕЗПЕКА 2017"

Вчора у Києві розпочала свою роботу головна подія індустрії безпеки в Україні - виставка "БЕЗПЕКА 2017". Цього року у виставці беруть участь 129 компаній, вперше представлено Американський павільйон та нові тематичні експозиції.

17 жовтня 2017 р. у Києві, в рамках виставки «БЕЗПЕКА 2017»,  вперше в Україні був підписаний договір (оферта) на постачання та придбання програмного забезпечення (ПЗ) за криптовалюту -  між компаніями AxxonSoft і ITX.

Відразу після публічного підписання договору компанія AxxonSoft надала своєму клієнту (ITX) QR-код для оплати за рахунком, а компанія ITX здійснила оплату за ПЗ з використанням транзакцій блокчейну DASH – і все це відбулось за лічені хвилини. Сума угоди склала еквівалент 1 тис. дол. США (близько 3,3 DASH).

Після підписання цього знакового контракту відбулась  crypto-кава-брейк «DASH — цифрова готівка майбутнього». Крім того, всі відвідувачі виставки отримали унікальну  можливість ознайомитися та випробувати найсучасніший з усіх способів оплати: у кафе бізнес-зони кожен зможе оплатити їжу та напої криптовалютою.

XXII  міжнародна виставка «БЕЗПЕКА 2017», що проходить у Києві з 17 по 20 жовтня 2017 р., є головною подією індустрії безпеки України і  концентрує в собі повний спектр інновацій для забезпечення безпеки держави, підприємств, будівель та людей. Зважаючи на гостроту безпекових питань в енергетичній, промисловій, військовій, інформаційній та інших сферах життєдіяльності, проведення виставки є особливо актуальним.

Особливу увагу організатори виставки звернули на рішення у напрямку забезпечення безпеки критичної інфраструктури та кібербезпеки, у рамках нових тематичних експозицій:  ««ІТ-технології: телекомунікації, інформаційна безпека, ЦОД» та «Автоматизація і безпека будівель» їх  представили 43 провідні компанії- учасника.

Цього року у виставці «БЕЗПЕКА 2017»  беруть участь 129 компаній з України, Литви, Німеччини і США. На виставковій площі 4500 кв.м. представлені новітні розробки, обладнання та інноваційні рішення у галузі технічних систем та засобів безпеки, систем відеоспостереження, пожежної безпеки, контролю доступу, охорони периметру, банківської та інформаційної безпеки, антитерористичного та оглядового обладнання, IT-обладнання, обмундирування та екіпірування, безпеки на транспорті. Варто наголосити, що майже 30% учасників виставки – це українські виробники, які гідно конкурують із відомими закордонними брендами.

Вперше на виставці представлено Американський Павільйон з питань безпеки, організований Комерційною Службою Посольства США в Україні спільно з американськими компаніями, зацікавленими в реалізації сприятливих можливостей на українському ринку. Презентації інноваційних розробок від компаній-учасниць Павільйону відбудуться 19 жовтня, у третій день роботи виставки, в рамках секторального семінару «Провідні американські технології у сфері безпеки та охорони».

Виставку «БЕЗПЕКА 2017» супроводжує насичена програма заходів – семінарів, конференцій, презентацій, круглих столів.  Зокрема, в перший день виставки відбувся семінар «Страхування кібер-ризиків — "пізнана необхідність"» за участю представників Київської Кібер-академії, представництва в Україні брокера Ллойда Oakeshott Insurance Consultants Ltd., СК «ФІНЕКС», круглий стіл «Управління ризиками небезпек в інтегрованих системах безпеки на підприємствах», організований журналом «Охорона праці», науково-практична конференція «Технічне регулювання — запорука безпечності продукції», організована Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, Національним органом стандартизації України, Радою технічних комітетів стандартизації України, асоціаціями виробників та споживачів України, та інші заходи.

Організатори виставки «БЕЗПЕКА 2017» - компанія «Євроіндекс» та Експоцентр «Наука» НАН України. Виставка проходить за підтримки Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, Державної служби з надзвичайних ситуацій,  Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ