Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві заборонили збір готівкових коштів з батьків

Керівникам столичних закладів освіти та учасникам освітнього процесу категорично заборонено здійснювати збір готівкових коштів на території навчальних закладів, - Освіта.ua.

Відповідний наказ підписаний директором столичного Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Оленою Фіданян.

У зв'язку з цим, начальникам управлінь освіти районних в місті Києві державних адміністрацій доручено провести навчання керівників закладів освіти з питань складання бюджету закладу.

Також документом накладено заборону педагогічним працівникам щодо розповсюдження на території навчальних закладів фінансових документів благодійних фондів серед батьків школярів.

Персональну відповідальність за вчинення протиправних дій щодо збору коштів у закладах освіти комунальної власності територіальної громади міста Києва та приховування інформації про надходження та використання всіх отриманих коштів покладено на начальників управлінь освіти районних в місті Києві державних адміністрацій та керівників закладів освіти.

У Львові в школах і садках з батьків збирають до 4 млн грн

Платні освітні та інші послуги навчальні заклади мають надавати відповідно до вимог нового закону «Про освіту».

Як відомо, наприкінці вересня міська влада Львова заборонила збір готівкових коштів з батьків на потреби навчальних закладів.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ