Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У "Київстар" прийшли з обшуками податківці, - президент компанії

До головного офісу телекомунікаційної компанії «Київстар» уранці 4 січня прийшли з обшуками близько 30 податкових поліцейських, - Громадське.

Про це повідомив президент компанії Петро Чернишов.

За словами Чернишова, їм пред’явили постанову, яку 26 грудня 2017 року видав Шевченківський районний суд Києва, і таким чином дозволив провести в офісі «Київстару» обшук.

«Проникли через охорону всією ось такою бригадою, просто розставивши наш турнікет, і пред'явили нам Постанову. У їх складі прийшли відразу чотири податкових майори», — написав президент компанії у Facebook.

Чернишов пояснив, що податківці шукали три договори та кілька десятків документів до них, які були укладені минули керівництвом «Київстару» та наразі вже не є чинними.

«Нагадую, у нас вже майже два роки триває суд з ДФС України, яка вважає, що Київстар недоплатив рекордну суму — майже півтора мільярда гривень — до бюджету України. Ми вважаємо, що це справа придумана, адже компанія завжди справно і в повному обсязі перераховує всі податки і збори до бюджету країни», — заявив Чернишов.

Раніше Антимонопольний комітет України оштрафував мобільного оператора «Київстар» на 21,3 мільйона гривень за недобросовісну конкуренцію.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ