Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ЛОДА схвалили проєкт "Цифрова Львівщина"

Науково-технічна рада з питань інформатизації при Львівській ОДА (НТР) схвалила проєкт регіональної Програми інформатизації "Цифрова Львівщина" на 2022 – 2024 роки.
фото - пресслужба ЛОДА

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Окрім того, за рішенням членів НТР проєкт Програми скерують на розгляд Львівської облради та на погодження до Міністерства цифрової інформації України.

Регіональна програма інформатизації Львівської області «Цифрова Львівщина» на 2022 – 2024 роки позиціонується, як стратегічний документ регіонального рівня, тому її реалізація вимагає зосередження фізичних, людських та фінансових ресурсів, залучених із надходжень місцевого рівня, державного бюджету, коштів донорів та з приватних джерел, які дадуть змогу забезпечити досягнення цілей, визначених у програмі.

"Одне з пріоритетних завдань влади – перетворити Україну на справжню цифрову державу. Мета програми - це покращення ефективності управління та підвищення рівня безпеки і якості життєдіяльності в області, підвищення рівня доступності цифрових сервісів і послуг для громадян, усунення людського фактору та корупційних ризиків у реалізації контролюючих функцій держави, формування безпечного інформаційного середовища на базі сучасних цифрових технологій, зростання рівня цифрової грамотності населення, впровадження інноваційних та передових ІТ-рішень", – зазначив заступник голови Львівської ОДА з питань цифровізації Олександр Кулепін. 

"Ми пишаємось складом нашої НТР та її роботою над вдосконаленням проєкту Програми. Дякуємо усім членам за надійне плече і те, що сьогодні ми схвалили проєкт Програми відповідним рішенням!", - додав Олександр Кулепін.

Нагадаємо, НТР є колегіальним консультативно-дорадчим органом при обласній державній адміністрації, утвореним для надання рекомендацій та проведення фахових консультацій з питань формування і виконання регіональної програми інформатизації на відповідні періоди. До її складу належать науковці, працівники профільних підрозділів Львівської ОДА та Львівської міськради, представники громадських організацій, інформаційно-технологічних компаній.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ