Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Луцьку відбудеться соціальний проєкт "Частинка добра"

Як повідомили 21 грудня Гал-інфо у пресслужбі Луцької міської ради, завтра у Луцьку відбудеться соціальний проєкт "Частинка добра".

22 грудня 2020 року об 11 годині у ресторані "Корона Вітовта", що за адресою: м.Луцьк, вул. Плитниці,1, відбудеться зустріч дітей-сиріт та дітей, позбавлені батьківського піклування з успішними людьми у межах соціального проєкту "Частинка добра".

ДОВІДКОВО:

Соціальний проєкт "Частинка добра" реалізовується четвертий рік поспіль управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Учасниками якого є діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які навчаються у 10-11 класах загальноосвітніх шкіл Луцької міської територіальної громади.

З метою надання допомоги таким дітям у підготовці до самостійного життя шляхом розвитку їх фізичного, духовного та інтелектуального потенціалу, впевненості у власних силах, формування культурних і моральних цінностей запроваджується нова форма участі у вихованні дитини, позбавленої батьківського піклування – наставництво.

Проєкт "Частинка добра" знайомить дітей з успішними людьми, бізнесменами, політиками, урядовцями, спортсменами, юристами, творчими особистостями задля вибору свого життєвого орієнтиру.

Особливий вік дитини – це 15-16 років, період визначеності, вибору життєвого шляху та інколи розгубленості.

Справжнім натхненником для дитини може стати мотивація у житті, авторитетна людина та відчуття підтримки і впевненості у своїх силах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ